Dit is de site van een onafh. Herbalife Nutrition Member

Taal:

De beste producten!

Internationale adviesraad voor voeding

In het verlengde van onze toewijding aan kwaliteit, wetenschappelijke integriteit en begeleiding van u als onze klant, hebben we een Nutrition Advisory Board bestaande uit vooraanstaande deskundigen op het gebied van voeding en gezondheid waarvan we veel advies en training en opleiding krijgen over de principes van voeding, lichamelijke activiteit en gezonde levensstijl.

Hieronder een opsomming van onze belangrijkste Advisory Board Members.

Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro Ph.D.
Een van de meest prominente wetenschappers van deze tijd op het gebied van hart en bloedvaten. De nieuwste aanwinst van de Wetenschappelijke Adviesraad: Dr. Lou Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen. Mede dankzij de zeer belangrijke bijdragen van Dr. Ignarro laat ons bedrijf de concurrentie wederom ver achter zich.

Dr. David Heber M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.
Voorzitter van de Internationale Adviesraad voor Voeding van Herbalife en oprichter-directeur van het Center for Human Nutrition aan de Universiteit van California (UCLA), waar het Cellular and Molecular Nutrition Laboratory is ondergebracht. Dr. Heber is direct betrokken bij de allernieuwste initiatieven op het gebied van de voedingsleer. Dr. Heber is ook een begaafd auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals ‘Natural Remedies for a Healthy Heart’, ‘The Resolution Diet’ en ‘What Color is Your Diet?’

Dr. Luigi Gratton M.D., P.P.H.
Dr. Luigi Gratton coördineert het strategisch management en de leidinggeving van de Nutrition Advisory Board van Herbalife om ervoor te zorgen dat wij een grondige kennis hebben van de producten, de ingrediënten en hun gunstige eigenschappen.

Bovendien beheert hij de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling ‘Medical Affairs & Education’ om ervoor te zorgen dat wij en medici snel en accuraat antwoord krijgen.

Gratton, gespecialiseerd in huisapotheek en klinisch arts van het ‘UCLA Centre for Human Nutrition’ in het obesitasprogramma voor risicofactoren, werkt nauw samen met de ons en trainers wereldwijd om te zorgen voor de distributie van accurate productinformatie.

Hij heeft ook verschillende artikelen geschreven over voeding en obesitas en is op tv verschenen om te praten over voeding als anti-verouderingsmiddel, sportvoeding en andere medische onderwerpen.

Gratton heeft een bachelorgraad in Wetenschap en een mastergraad in Volksgezondheid van de universiteit van Californië in Los Angeles. Hij heeft ook een medische graad van de Mount Sinai Medical School van de universiteit van New York en hij heeft zijn klinische opleidingsperiode volbracht aan het Los Angeles County Hubert Humphrey Family Medicine Center. Hij heeft een postdoctoraal gedaan in Klinische voeding aan de David Geffen School of Medicine aan de UCLA.

Gratton is bekroond tot hooggewaardeerd lid van het Amerikaanse bestuur van huisartsen (The American Board of Family Practice) en het Amerikaanse bestuur van voedingsartsen (The American Board of Physician Nutrition Specialists).

En nog véél meer!
We gaan hier niet alle wetenschappers en leden van de Nutrition Advisory Board volledig omschrijven. Maar indien u ze graag allemaal kent willen we u verwijzen naar de website: http://www.herbalifescience.com/advisory-board hier vindt u alle leden terug.

  • Gespecialiseerde adviesraad voor de ontwikkeling van de beste producten.
  • Constante opleiding maakt dat we een grote kennis hebben
  • 100% GRATIS begeleiding voor u als klant.
  • Producten ontwikkeld voor resultaat.